AVIX analyysi- ja suunnitteluohjelmat tuotannon kehittäjien etäkäytössä / Julkaistu


Monien asiakkaidemme kehittäjät analysoivat ja suunnittelevat tuotantoprosesseja ja työmenetelmiä AVIX VIDEOANALYYSIN avulla etätöissä. Videot on kuvattu etukäteen ja sen jälkeen prosessin vaiheistus, analysointi, suunnittelu jne. tehdään kotona. Toimii hyvin ja etätöissä jotkut voivat kuulemma keskittyä jopa paremmin kuin normaalissa työympäristössä. Keskeytyksiä on vähemmän.

Etä- tai lähityönä tehdyn esivalmistelun jälkeen dataa voi jatkojalostaa yhdessä työkavereiden ja kehitystiimin kanssa. VISUAALISUUDESTA ON PALJON HYÖTYÄ, osallistuminen helpottuu, oppiminen nopeutuu ja suunnitelmien käytäntöön vienti helpottuu.

Monenlaiset yhteistyökuviot ja motivoiva johtaminen helpottuvat AVIX visualisointien, data-analyysin ja työkalujen avulla.

AVIX toimii myös cad-, valokuva- ja osaluettelo- / BOM-datan avulla. Esim. standardimenetelmien, solujen ja linjojen suunnittelu sekä tuotteen valmistusystävällisyyden parantaminen DFX DFA.

AVIX OHJELMIEN MAHDOLLISUUKSIA ESITELLÄÄN WEB-NEUVOTTELUNA.

  • Mm. visuaalisuus, automaattiset ominaisuudet ja tulokset
  • Myös mielenkiintoisia tuoreita uutisia käyttäjiltä

OTA YHTEYTTÄ MEILI info@cimteam.fi PUHELIN 0400 700 263

Oppilaitokset ja yliopistot, esittely toimii myös etäopetuksen osana. “Tässä saa tietoa miten huippuyritykset kehittävät Suomessa ja maailmalla”. Erittäin hyvä palaute!

Terveyttä toivottaen

Samuli Vuorinen, Cimteam Oy