CIMTEAM – Kilpailuedun kehittäjä – Puhelin 0400 700 263 – E-mail info@cimteam.fi

Digitaaliset ja video-työkalut kehittäjille ja kouluttajille

Palvelut

Uutiset

AVIX teollisuudessa ja palvelualoilla

AVIX on analyysi- ja suunnitteluohjelma työmenetelmien, prosessien, tuotteiden ja palveluiden suunnittelijoille, kehittäjille, kouluttajille ja työohjeiden tekijöille.

Suosittuja käyttökohteita ovat menetelmäkehitys, standardisoidut työmenetelmät, visuaaliset työohjeet, työntutkimus, LEAN, prosessin läpimeno, linjabalansointi, SMED, FMEA, DFMA ja ergonomia. AVIX toimii henkilö-, ryhmä-, kone- ja robottitöissä.

Tavoitteena on OSAAMINEN, LAATU JA TEHOKKUUS.

Referenssejä on monilla toimialoilla, pienissä ja isoissa organisaatioissa. Käytöstä on Suomessa ja maailmalla yli 10 vuoden kokemus.

AVIX visualisoi ja automatisoi

AVIX VISUALISOI FAKTAT KOKONAISUUDESTA JA YKSITYISKOHDISTA. VIDEOT, CAD- ja valokuvat, animaatiot, tuote-, työkalu- ja prosessitiedot kuten aika, jalostava työ ja hukat nähdään yhdessä. Analysointia voi tehdä tuotteiden, prosessien, resurssien ja työvaiheiden avulla.

AVIX OHJAA JA AUTOMATISOI analysointia, suunnittelua, työohjeiden tekoa ja päivityksiä. Samaa tietoa käytetään eri tarpeisiin ja rutiinivaiheita automatisoidaan. Kehittäjien ja dokumentoijien työaikaa säästyy jopa yli 50%

Käyttö on helppoa ja nopeaa, monimutkaista editointia ei tarvita. AVIX sopii ammattilaisille ja vähemmän harjaantuneille. Käyttötavan voi valita joustavasti.

AVIX ja LEAN

AVIX video-analyysi sisältää monia LEAN kehitystä helpottavia työkaluja. Ne auttavat asiakaslähtöisen toiminnan kehittämistä, hukan poistoa, menetelmien ja ratkaisujen standardisointia, prosessin virtauksen parantamista, visuaalisuutta, yhteistyötä ja vuorovaikutusta.

AVIX tuloksia

  • Nopeuttaa oppimista
  • Helpottaa osallistumista, vuorovaikutusta ja yhdessä kehittämistä
  • 30% Parempi tuotannon tehokkuus
  • 50% Nopeampi tuotevaihto SMED (koneasetus, lajivaihto)
  • 50% Aikasäästö kehittäjien ja dokumentoijien rutiinityössä

Helppo aloitus – ota yhteyttä

  • Myynti, koulutus, testit ja pilotit, palvelut
  • Demot ja koulutus myös web-neuvotteluna
  • Puhelin 0400 700 263 ja E-mail info@cimteam.fi