AVIX kokoonpanotuotannossa teemapäivä 21.2.2020 Valtra Suolahti / Päivitetty 24.1. /


Hei

Oletko kiinnostunut miten huippuyritykset analysoivat ja kehittävät kokoonpanotuotantoa visuaalisten AVIX ohjelmien avulla?

Jos kyllä, niin laita 21.2.2020 kalenteriin ja pyydä ilmoittautumisohjeet info@cimteam.fi

AVIX videoanalyysiin on yhdistetty kehittäjän, kouluttajan ja dokumentoijan työkalut. Toimii myös cad- ja osaluettelo BOM-datan avulla.

OHJELMA ON CASE-PAINOTTEINEN

Aiheina AVIX ohjelmat, joustava kokoonpanotuotanto, standardimenetelmät, parantaminen, hukan poisto, aikatutkimus, joustavan mixed model linjan tasapainotus (Balance Loss ja prosessin läpimeno), sisälogistiikka, ergonomia, työohjeet ja perehdyttäminen, kokoonpanoystävällisyys DFX DFA sekä nopea vakioitu asetus/tuotevaihto SMED.

  • Case VALTRA ja vierailu kokoonpanolinjalla. AVIX on käytössä kokoonpanon, sisälogistiikan ja ergonomian tarpeissa
  • Case-esimerkkejä ja oppeja Ruotsin huippuyrityksistä ja maailmalta, isoja ja pieniä organisaatioita, erilaisia jaksoaikoja ja volyymejä sekä joustavuustarpeita, mm. SCANIA on AVIX ohjelmien kehityskumppani.
  • Perehdyttäminen ja visuaaliset työohjeet. Tavoitteena ei-toivotun laatu- ja aikavaihtelun minimointi, turvallisuus ja motivointi.
  • Case GENELEC kokemuksia AVIX videotyöohjeista kokoonpanossa
  • Case MÖLNLYCKE HEALTH CARE, medical tuotteita valmistavan joustavan linjan tuotevaihto SMED, mittarit, osaamistason hallinta ja yhteistyö kehittämisessä

Koko päivän ohjelma. Esityskielinä ovat suomi ja englanti. Tiedot tarkentuvat.

Osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen ja Cimteam Oy:n vahvistuksen.

LISÄTIEDOT

Cimteam Oy  p. 0400 700 263  info@cimteam.fi