AVIX 4.8.5 uusi versio / Päivitetty 15.3.2021 / Julkaistu


Hei

AVIX 4.8.5 uusi versio on visuaalinen työkalu osaamisen, laadun, tehokkuuden ja työhyvinvoinnin kehittämiseen ja kouluttamiseen.

AVIX ohjelmia käytetään työmenetelmien, prosessien, tuotteiden ja palveluiden analysoinnissa, suunnittelussa, työohjeiden teossa ja kouluttamisessa. AVIX tukee visuaaliseen data-analyysiin perustuvaa toimintaa.

AVIX työkalut toimivat mm. videoiden, valokuvien ja cad-visualisointien avulla. Myös osaluetteloiden, työkaluluetteloiden ja mahdollisen vanhan työvaihe-datan hyödyntämiseen on hyvät työkalut.

UUSIA OMINAISUUKSIA

Työohjeet saadaan automaattisesti AVIX analyysin / suunnitelman datasta. (Työohje, SOP eli Standard Operation Procedure)
 • AVIX 4.8.5 toimii AVIX Shop Floor Viewer videotyöohjeiden uuden version kanssa (perustuu AVIX 5).
  • Työohjeet saadaan automaattisesti AVIX analyysin / suunnitelman datasta eli työohjeiden teko ja muutospäivitys on erittäin nopea. AVIX auttaa ensin parhaan työmenetelmän ja prosessin suunnittelussa ja tästä datasta saadaan työohjeet automaattisesti, videotyöohjeet ja visuaaliset check-listat pdf ym..
  • Visuaalisuus ja käytettävyys ovat huipputasolla erilaisille työohjeiden käyttäjille, sekä vasta-alkajille että hyvin harjaantuneille ammattilaisille. Oppiminen nopeutuu, tekeminen tehostuu ja virheet vähenevät.
  • Ohjeet ovat ns. “klikkailtavat videotyöohjeet” ja ne toimivat kiinteissä ja mobiilinäytöissä (Windows Chrome, IOS, Android). Myös “kosketusnäyttöpyyhkäisyt” toimivat.
  • AVIX Shop Floor Viewer tukee modulaaristen tuotteiden työohjeita, varioituvien tuotteiden työohjeita, tilauskohtaisia työohjeita sekä kieliversioita. Esimerkiksi tuotemallin ja siihen kuuluvien optioiden työohjesivut näytetään oikein tuotekonfiguraation mukaisesti.
  • Visuaaliset työohjeet parantavat tuloksia ja helpottavat monenlaista yhteistyötä kehittämisessä, oppimisessa ja tekemisessä.
  • AVIX työohjeiden suunnittelussa on hyödynnetty huippuyritysten monien vuosien tutkimus ja kokemus.
 • Parannuksia AVIX Methodia täydentävässä Stopwatch Time Study modulissa
 • HUOM. AVIX 4.7.x tiedostot aukeavat uudella 4.8.x versiolla, mutta ei päinvastoin.

Uusi AVIX versio 4.8.5 sisältyy voimassa olevan lisenssin hintaan.

AVIX SHOP FLOOR VIEWER VIDEOTYÖOHJEET

AVIX Shop Floor Viewerin aloitussivulla on yhteenveto työvaiheista, osat, työkalut ja visualisoinnit, videot, valokuvat, cad-kuvat, ohjetekstiä jne.
Työvaiheen sivulle mahtuu lisää tarkentavia vaihekohtaisia ohjeita. Tämäkin sivu saadaan automaattisesti suunnitelman datasta.
AVIX videotyöohjeet toimivat kiinteissä ja mobiilinäytöissä

15.3. päivitetty: 4.8.5 (aiemmin 4.8.4), lisätty kuva Shop Floor Viewerin mobiililaitenäkymästä, sekä päivitetty uutisen tekstejä.

KYSYMYKSISSÄ, DEMOISSA, TESTEISSÄ JNE. AUTETAAN MIELELLÄÄN

Ota yhteyttä: info@cimteam.fi ja puhelin 0400 700 263

Aurinkoista kevättä ja terveyttä!

Ystävällisin terveisin Samuli Vuorinen Cimteam Oy