AVIX 4.7.11 – Visuaalinen stopwatch time study moduli kehittyy / Julkaistu


AVIX stop watch time study

Hei

AVIX versio 4.7.11 on julkaistu ja se sisältää parannuksen AVIX stopwatch time study eli kelloaikatutkimus -moduliin.

Työntutkija voi antaa joutuisuus- ja apuaikatiedot entistä helpommin prosessin valittuihin työvaiheisiin, työasemiin ja resursseille. Stopwatch modulilla voi tutkia yhden tai useita havaintoja. Työntutkimusohjeet kannattaa huomioida.

Pikakertaus eräistä AVIX videoanalyysin ominaisuuksista:

  • AVIX Method on työkalu menetelmäkehitykseen, työohjeisiin ja perehdyttämiseen. Prosesseja voi analysoida ja suunnitella monesta näkökulmasta. Perustiedot saadaan visuaalisesti esiin, vaihtoehtoja voi vertailla ja parannusten tai ongelmien vaikutuksia voi “simuloida” arvioaikojen ja suunnitelmien avulla.
  • Method tukee LEAN kehitystä. Esimerkiksi jalostava työ, hukat ja odottaminen voidaan merkata ja tulos nähdään kokonaisuudesta ja yksityiskohdista.
  • Parantamisen tuloksena saadaan standardisoitu työmenetelmä ja työohje (AVIX automatisoi ohjeiden tekoa).
  • Method sisältää  kellotuksen perusominaisuudet ja liikeaikatutkimuksen. Liikeaikatutkimukseen on tarjolla erilaisia MTM-pohjaisia työkaluja ja lisäksi mitä tahansa standardiaikoja voi importata tai tehdä Methodin prosessikirjastoon.
  • Method sopii myös ajankäyttö- ja havainnointitutkimuksiin.

AVIX Method toimii videoiden lisäksi CAD -visualisoinnin ja osaluettelotiedon avulla.

  • DFX DFA DFM kehittäjille tiedoksi, että osaluettelon (BOM) voi importata Methodiin ja muuttaa työvaiheiksi. Tämä tehostaa tuotteen valmistusystävällisyyden analysointia ja prosessin suunnittelua tuotekehitysvaiheessa. Samalla datalla voi edetä myöhemmin videoanalyysiin.

 

Lisätietoja: Cimteam Oy  p. 0400 700 263  info(at)cimteam.fi